Even voorstellen

Gepubliceerd op 15 februari 2023 om 21:10

Hallo, leuk dat je er bent. 

Mijn naam is Maaike, ik ben bewust een alleenstaande moeder van een dochter van 4 jaar. Ik ben altijd dol op reizen geweest maar sinds ik moeder ben vind ik het lastig om vakanties te plannen waar we meer de cultuur gaan opzoeken in plaats van het zwembad of het strand. Ik was bang dat mijn dochter het niet leuk zou vinden, niet ver kon lopen en de hele dag zou zeuren of we iets anders konden gaan doen. 

Afgelopen zomer heb ik besloten om samen met mijn dochter Pip van toen net 4 jaar en mijn beste vriendin een lang gekoesterde droom uit te laten komen,namelijk een rondreis door Schotland.  Ik had geen betere keuze kunnen maken want naast dat wij als volwassenen de mooiste vakantie tot nu toe hebben beleefd vond ook Pip het helemaal geweldig. Met de nodige voorbereidingen hebben we er voor gezorgd dat ook reizen met een kindje van 4 jaar leuk en ontspannend kan zijn.

Zelf vind ik het heerlijk om uren lang bezig te zijn met het plannen van onze ideale vakantie maar ik kan me voorstellen dat niet iedere ouder hier de tijd voor heeft. 

Via deze website en mijn Instagram kanaal  neem ik jullie mee op alle reizen die nog komen gaan, want ja ik wil nooit meer anders. Ik laat je zien welke  bestemmingen en bezienswaardigheden wij hebben gezien en deel tips hoe je dit ook voor de kinderen leuk kunt maken. 

Ik ben bezig met wat ik het allerleukste vindt en het scheelt jou een hoop uitzoekwerk, ik zeg win win! 

Ik hoop dat je geniet van mijn verhalen en fotos en ik  hoop natuurlijk ook dat jij de keuze maakt om hetzelfde te gaan doen en dat is genieten en mooie herinneringen maken samen met je kind(eren). 

 

Liefs Maaike. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.