Geld besparen tijdens je vakantie naar Engeland!

Gepubliceerd op 13 mei 2023 om 12:06

Ga jij binnenkort op vakantie en ben je van plant om tijdens je vakantie veel historische plekken te bezoeken,  dan kan het aanschaffen van een English Heritage-kaart een goede manier zijn om geld te besparen. Met de English Heritage-kaart kun je namelijk meer dan 400 historische plekken in Engeland bezoeken zonder extra kosten te maken.

Wat is de English Heritage-kaart? De English Heritage-kaart is een pasje waarmee je toegang krijgt tot meer dan 400 historische plekken in Engeland, waaronder kastelen, landhuizen, ruïnes en tuinen. Met de kaart kun je ook gratis deelnemen aan evenementen die worden georganiseerd door English Heritage. je kunt de kaart online kopen of bij een van de deelnemende locaties.

Hoe werkt het? Als je een English Heritage-kaart hebt, hoef je geen entree te betalen bij de deelnemende locaties. Je laat simpelweg je kaart zien bij de ingang en je kunt naar binnen. Sommige locaties hebben extra kosten voor speciale evenementen of tentoonstellingen, maar als kaarthouder krijg je vaak korting op deze kosten.

Hoeveel bespaar je? De kosten van de English Heritage-kaart verschillen afhankelijk van de leeftijd van de kaarthouder en de duur dat je de kaart aanschaft, dit kan namelijk voor een heel jaar maar ook voor een periode van 16 dagen zijn. Voor volwassenen kost de kaart £60 voor een jaar, voor kinderen (5-17 jaar) is dat £36. Als je bedenkt dat de gemiddelde toegangsprijs voor een historische locatie ongeveer £20 is, kun je met het bezoeken van 3 locaties per jaar al geld besparen met een volwassenenkaart en  2 locaties met een kinderkaart. Als je van plan bent om meer dan  vier locaties te bezoeken, kan de English Heritage-kaart een slimme investering zijn.

Welke locaties kun je bezoeken? Met de English Heritage-kaart kun je meer dan 400 historische locaties in Engeland bezoeken. Enkele populaire locaties zijn Stonehenge, Dover Castle, Tintagel Castle en de Hadrian's Wall. Maar er zijn ook veel minder bekende maar niet minder interessante locaties die je kunt bezoeken.

Kortom je kunt dus flink wat geld besparen en je steunt er ook nog een goeddoel mee. 

Hieronder vind je de link naar de website om de kaart aan te vragen en alle deelnemende locaties te ontdekken. 

Join English Heritage | English Heritage (english-heritage.org.uk)

Veel plezier met hopelijk je toekomstige vakantie naar Engeland! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.